Política de Privacitat

1. Política de Privacitat

ASOLFER GESTIÓ I ASSESSORAMENT, SL- www.asolfer.es (en endavant la Web o el Lloc) informa els usuaris que les dades de caràcter personal que recull (per diferents mitjans com ara: Enquestes a l’interessat, formularis de petició d’informació , xats en línia i fonts accessibles al públic) són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen en el Registre d’activitats de tractament corresponents, titularitat de ASOLFER GESTIÓ i ASSESSORAMENT, SL.

La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que en el seu cas s’estableixi amb ASOLFER GESTIÓ I ASSESSORAMENT, SL, així com l’acompliment de les tasques d’informació, formació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies.

En aquells casos en què ASOLFER GESTIÓ I ASSESSORAMENT, SL figuri com a Encarregat del Tractament assumeix les obligacions establertes en el RGPD l’efecte, i manifesta que únicament tractarà les dades conforme a les instruccions del responsable de tractament i que no les aplicarà o utilitzarà amb fins diferents als que figurin en el contracte celebrat a l’efecte.

Així mateix, ASOLFER GESTIÓ I ASSESSORAMENT, SL informa que, en el cas que així s’hagi autoritzat de forma expressa, podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades per vostè, per mantenir-lo informat de les seves novetats comercials i les seves diferents ofertes promocionals. Si, en qualsevol moment, vostè s’oposa a rebre comunicacions comercials, escrivim a l’adreça de correu electrònic asolfer@asolfer.es, indicant Baixa RGPD en l’assumpte. El consentiment es pot revocar en qualsevol moment.

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la normativa vigent, d’Accés, Rectificació, Supressió, Limitació, no ser objecte de decisions individualitzades i Oposició. L’exercici d’aquests drets pot realitzar el propi usuari mitjançant comunicació escrita a la següent adreça: carrer Velázquez, nº 157. 1ª Planta, Madrid 28002; O enviant un e mail a l’adreça: asolfer@asolfer.es.

També pot exercir aquests drets en els termes que la normativa aplicable estableix i que poden consultar a www.agpd.es

L’usuari del lloc serà l’únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades, actuant el propietari del web de bona fe com a mer prestador del servei. En cas d’haver facilitat dades falses o de terceres persones sense que hi hagi el seu consentiment per a això, el propietari del web es reserva el dret a la destrucció immediata de les esmentades dades a fi de protegir el dret del titular o titulars dels mateixos.

ASOLFER GESTIÓ I ASSESSORAMENT, SL, es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats.

El lloc web disposa de les mesures de seguretat de la informació generalment utilitzades per evitar l’accés no autoritzat a les dades personals

Si us plau, llegiu detingudament aquesta declaració de privacitat abans d’usar aquest Lloc, coneixerà la forma en què processarem les seves dades personals i fem servir les galetes. L’ús d’aquest Lloc implica l’acceptació de la nostra política de privacitat. En cas contrari no faci servir aquest Lloc.

2. Tipus de dades processades / Enllaços a altres pàgines web

La Web respecta la seva privacitat. A través d’aquest Lloc Web no recull ni processa cap tipus de dades personals, excepte els recollits a través dels formularis de contacte i les galetes, segons s’explica a continuació.

Aquest lloc pot contenir enllaços a altres pàgines web d’altres empreses vinculades o mitjans socials. En prémer sobre un enllaç a una altra pàgina web de La Web o de tercers relacionats, recordeu que aquestes pàgines tenen la seva pròpia política de privacitat. Si us plau, abans de fer servir aquestes pàgines web conegui la seva política de privacitat.

La web no assumeix cap responsabilitat de cap tipus sobre les pàgines web de tercers que apareguin vinculades a aquest Lloc.

3. Canvis en la nostra Política de Privacitat

Qualsevol canvi que en el futur puguem introduir en la nostra política de privacitat serà comunicat en aquesta pàgina. D’aquesta manera, podrà comprovar regularment les actualitzacions o canvis en la nostra política de privacitat.

4. Contacte

Responsable: ASOLFER GESTIÓ I ASSESSORAMENT, SL. Carrer Velázquez, nº 157. 1ª Planta, Madrid 28002. Telèfon de contacte: 91 524 57 62.

Correu electrònic: asolfer@asolfer.es

També pot contactar amb nosaltres per accedir a qualsevol informació personal que hàgim recollit a través d’aquest Lloc o per exercir el dret de rectificació, bloqueig o anul•lació d’aquesta informació.

Consulteu el nostre Avís Legal per conèixer totes les dades referents al propietari de la web.

La Web realitza tots els esforços raonables per assegurar que el contingut del Lloc cal i vigent.